Arles Ostkaksbageri gör en äkta genuin småländsk ostkaka efter gammalt recept från 1873. Vi använder endast naturliga råvaror, inga tillsatser. Ostkakan är en färskvara som lagas hantverksmässigt i vårt egna bageri, beläget i Färlöv.

Vi gör även Arles Gourmetsylt. Finns på 200g burkar. Kokas på svenska bär, med smaker som varieras efter säsong. Sylten innehåller 90% bär, 10% socker och pressad citron som konserverar samt förhöjer smaken.

Vi är runt på olika matevenemang, mestadels i Skåne. Vi bakar varje vecka, självklart går det att köpa nybakt ostkaka direkt från oss i Färlöv. Torsdagar är ett säkert kort! Helgerna är vi ofta ute och säljer. För säkerhets skull, kontakta oss först.

Vi har varit verksamma sen 2007 och vår ostkaka tog guldmedalj i SM Mathantverk 2014. Självklart är bagaren Lennart en tvättäkta smålänning och hans skånska fru  Zenita är också delaktig i arbetet. Ostkaksbageriet är namngett efter våran dotter Arles som självklart också hjälper till. Ett riktigt familjeföretag!